Let op! Geld lenen kost geld
slogan

Plus korting:

iPhone verlengen

iPhone verlengen

Tele2 met iPhone

Mobiele telefonie van Tele2 en een gloednieuwe iPhone... wat wil je nog meer? Als het tijd is voor een nieuwe telefoon en een nieuw mobiel abonnement, sla dan je slag en kies voor een Apple iPhone met Tele2 abonnement van GSMWEB.NL.

Bij ons bekijk en vergelijk je met gemak alle verschillende iPhones met abonnement met elkaar. Op die manier kom je altijd uit bij het iPhone + Tele2 abonnement dat écht bij je past. Over de prijs hoef je je geen zorgen te maken, want GSMWEB.NL regelt altijd de beste deals. Bekijk, vergelijk en oordeel zelf!

Ons assortiment Tele2 + iPhone abonnementen

GSMWEB.NL heeft diverse abonnementen van Tele2 voor jou in de aanbieding. Iedereen gebruikt zijn of haar smartphone anders: de één is fan van unlimited data om eindeloos te streamen en internetten, terwijl de ander niet zoveel geeft om mobiel internet maar wel lekker veel belminuten wil. Stel bij Tele2 zelf je bundel samen en kies daarbij uit:
  • 200 belminuten/sms’jes of onbeperkt sms’en/bellen
  • 1000, 7000 of 20.000 MB of onbeperkt MB
Tele2 staat voor betrouwbaar en razendsnel 4G internet tegen een ongekend scherpe prijs. Daarnaast vind je bij GSMWEB.NL met regelmaat een Tele2 + iPhone-aanbieding waarbij je bijvoorbeeld profiteert van extra korting, een cashback of gratis aansluiting. Houd onze website in de gaten!

Bij GSMWEB.NL ben jij de baas. Wil je een contract van 1 of van 2 jaar? Betaal je je nieuwe iPhone eenmalig af of verdeel je de prijs liever over je vaste maandelijkse kosten?

We begrijpen dat je niet wilt dat er iets met je splinternieuwe Apple iPhone gebeurt. We bieden daarom voor €11,45 per maand de optie om je nieuwe telefoon te verzekeren tegen valschade, stootschade, waterschade en diefstal.

Klinkt zo’n Tele2 abonnement je goed in de oren, maar ben je niet op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan eens een kijkje bij onze Tele2 Sim Only abonnementen zonder toestel.

Voor welke nieuwe Apple iPhone ga jij?

Een iPhone met abonnement biedt vele mogelijkheden. Een iPhone X + Tele2 abonnement, iPhone 8 + Tele2 abonnement of toch een iPhone XR + Tele2abonnement? Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij GSMWEB.NL vind je daarom altijd een brede collectie mobiele telefoons met abonnement. Van de nieuwste Apple iPhone 11 tot een klassieke Apple iPhone XR of Apple iPhone XS, bij ons kan iedereen z’n hart ophalen. Scoor bij ons onder andere jouw:
  • Tele2 + iPhone X abonnement
  • Tele2 + iPhone 11 abonnement
  • Tele2 + iPhone 8 abonnement
  • Tele2 + iPhone 8 Plus abonnement
  • Tele2 + iPhone 6S abonnement
...en nog veel meer. Ben je al aangesloten bij Tele2 en is het tijd voor een nieuwe telefoon en verlenging van je contract? Ook voor een Tele2 verlenging met nieuw toestel ben je bij ons aan het juiste webadres.

Naast een groot aanbod gloednieuwe iPhones, bieden wij ook de optie voor een refurbished iPhone. Onze refurbished iPhones zijn altijd voorzien van een kwaliteitskeurmerk in grade A (als nieuw) of grade B (lichte gebruikssporen). Voor een refurbished iPhone + Tele2 abonnement betaal je uiteraard minder, dus niet alleen goed voor de wereld maar ook leuk voor jouw portemonnee!

Voordelig een iPhone + Tele2 abonnement afsluiten doe je bij GSMWEB.NL

Wie slim is, sluit zijn Tele2 + iPhone abonnement af bij GSMWEB.NL! Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mobiele telefonie, en garanderen de laagste prijs voor jouw Tele2 abonnement met toestel van Apple. Bestel je Tele2 sim en iPhone direct bij ons online, dan heb jij je nieuwe iPhone overmorgen of zelfs morgen in huis!

loading...
Je gegevens worden geladen. Een moment geduld alsjeblieft.